Valikko Sulje

Seitsemän syytä valita Helsinki Hospital

Me Helsinki Hospitalissa hoidamme potilaamme yksilöinä, viivytyksettä ja parhaalla mahdollisella tavalla. Se tarkoittaa, että et jää koskaan yksin, vaan etsimme sinulle sopivimman hoitomuodon ja oikean spesialistin.

1. Hyvissä käsissä ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien

Meillä puhelimeen vastaa aina sairaanhoitaja, joka antaa sinulle ammattilaisen neuvoja ja ohjaa sinut eteenpäin. Puhelusta maksat vain paikallis- tai mobiiliverkkomaksun.

2. Erikoislääkärin vastaanotolle ilman lähetettä

Meillä pääset erikoislääkärin vastaanotolle vain parissa päivässä. Et tarvitse lähetettä, vaan voit varata ajan haluamallesi erikoislääkärillemme joko puhelimitse tai verkkosivujemme kautta.

3. Meillä sinua hoitaa moniammatillinen tiimi

Saat tarvitsemasi avun ja hoidon saman katon alla, sillä meiltä löytyy moniammatillista osaamista. Kokenut erikoislääkäreidemme joukko koostuu neurokirurgeista, fysiatreista, vatsaelinkirurgeista, neurologeista, suu- ja leukakirurgeista, korva-nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäreistä, ihotautien erikoislääkäreistä sekä plastiikkakirurgeista. Et koskaan maksa turhasta, sillä ohjaamme sinut oikean ammattilaisen vastaanotolle.

4. Et joudu odottamaan leikkausjonossa

Jos hoitosi edellyttää kirurgista toimenpidettä, järjestämme sinulle leikkausajan parin viikon sisällä. Huomioimme aina myös omat aikataulusi.

LUE MYÖS: Älä sinnittele selkäkipujesi kanssa – näin nopeasti huippukirurgin leikkaukseen voi päästä

5. Kuntoudu ammattilaistemme avulla

Jos kuntoutus on oikea hoito vaivaasi, lääkärimme räätälöivät sinulle henkilökohtaisen kuntoutussuunnitelman. Osaavat ja kokeneet fysioterapeuttimme ovat apunasi kuntoutumisen aikana.

6. Joustavat rahoitusratkaisut

Helsinki Hospital Hoitotili tarjoaa joustavat, helpot ja järkevät vaihtoehdot rahoittaa hoitosi: lääkäripalvelut, leikkaukset ja vuodeosastopalvelut.

LUE MYÖS: Oletko harkinnut leikkausta yksityissairaalassa? Näin rahoitat leikkauksen joustavasti

7. Moderni ja kodikas sairaala

Helsingin Bulevardilla sijaitseva sairaalamme on rakennettu potilaan hyvinvoinnin ja viihtymisen ehdoilla. Vastaanottotilat, leikkaussalit ja vuodeosasto sijaitsevat kaikki saman katon alla.

Haluatko kuulla tai kysyä lisää? Soita 09 417 00 100 tai jätä meille viesti verkossa. Tervetuloa hyviin käsiimme!