Jussi Valtonen

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri
"Plastiikkakirurgian erikoislääkäri Jussi Valtonen on erikoistunut vaativien haavojen ja arpien, kuten palovammojen hoitoon. Hänen vastaanotolleen voi tulla myös rintojen pienennysleikkauksen tai laihdutuksen jälkeisten vatsapoimujen leikkausta varten."

Milloin vastaanotollesi kannattaa tulla?

Vastaanotolleni voi tulla rintojen pienennysleikkausta tai laihdutuksen jälkeisten vatsapoimujen leikkausta varten. Hoidan myös ihon ja ihonalaiskudoksen hyvän- ja pahanlaatuisia kasvaimia.

Erityisosaamistani on erilaisten haavojen – esimerkiksi traumaattisten haavojen, diabeettisten haavojen, painehaavojen ja leikkauksen jälkeen komplisoituneiden haavojen – arviointi ja hoito. Erityisen vahva kokemus minulla on palovammojen hoidosta, koska olen toiminut pitkään palovammakirurgina.

Millaista hoitoa annat potilaille? 

Potilaan tultua vastaanotolle kuuntelen potilaan syyn/syyt vastaanotolle hakeutumiseen ja käyn vaivaan liittyen läpi aiempaa sairaushistoriaa. Tämäm jälkeen tutkin potilaan ja teen arvion kyseessä olevasta sairaudesta ja keskustelen potilaan kanssa hoitovaihtoehdoista. Kirurgina arvioin hyötyykö potilas operatiivisesta hoidosta / leikkauksesta. Mahdolliseen leikkaukseen liittyen käyn potilaan kanssa läpi toimenpiteeseen liittyvät asiat hyvin tarkkaan ja tämän perusteella yhteisymmäryksessä potilaan kanssa teen päätöksen mahdollisesta toimenpiteestä. Tavoitteena on hoitaa potilasta mahdollisimman kokonaisvaltaisesti.

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen asiantuntija.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Kielet

enEnglish
fiFinnish
svSwedish

Erityisosaaminen

  • Haavojen arviointi - konservatiivinen ja operatiivinen hoito
  • Vahva kokemus palovammojen hoidosta - akuuttivaihe ja mahdolliset jälkikorjaukset palovamma-arpiin liittyen
  • Arpikorjausten arviointi

Koulutus

  • Lääketieteen lisensiaatti
  • Plastiikkakirurgian erikoislääkäri

Tärkein työkokemus

  • Plastiikkakirurgi, palovammakirurgi, HUS vuodesta 2013

Muita tehtäviä/luottamustehtäviä

  • EMSB (emergen management of severe burns instructor), luennoitsija lukuisissa tilaisuuksissa Suomessa, mm. Helsingin valtakunnalliset Lääkäripäivät ja Operatiiviset päivät, esiintymisiä erinäisissä palovammakongresseissa ympäri maailmaa

Hei! Mitä mieltä olet ajanvarauspalvelustamme?

Kehitämme alati palveluitamme ja olisi hienoa, jos kertoisit  jäitkö kaipaamaan jotain.