Maarit Koivula

Palvelupäällikkö, Laatupäällikkö, Työsuojelupäällikkö
"Lääkärimme ja hoitajamme voivat keskittyä parantamaan potilaita, kun sairaalamme palvelupäällikkö Maarit Koivula huolehtii potilastiedoista ja talousasioista sekä pitää yhteyttä yhteistyökumppaneihin."

Millaista on kehittää vuonna 2014 perustettua Helsinki Hospitalia?

Todella innostavaa! Olen aina ollut sitä ihmistyyppiä, joka kaipaa usein uusia haasteita. Yksityissairaalan kehittämisessä on seurattava laajasti koko alaa ja yhteiskuntaa. Kannustan aina koko henkilöstöämme kokeilemaan rohkeasti uutta ja kehittämään itseään. Kaiken ei tarvitsekaan olla helppoa.

Olet koulutukseltasi kätilö ja leikkaussalihoitaja, ja sen lisäksi olet kokenut asiakaspalvelun esimies. Onko sairaalan arjen pyörittämisessä hyötyä terveydenhoidon taustasta?

On, ehdottomasti! Käytän osan työajastani asiakaspalveluun, koska haluan pysyä kartalla siitä, mitä potilaillemme kuuluu. Jos tarvetta tulee, pystyn myös tuuraamaan hoitajiamme.

Eniten taustastani on apua kokonaiskuvan hahmottamisessa. Minä olen sairaalassamme se ihminen, jolla on käsissään sekä henkilökunnan että potilaittemme asiat. Kun on kartalla kokonaisuudesta, on helppo kehittää ja parantaa yksityiskohtia.

Jaa mottosi:

Ahkeruus ja työhön sitoutuminen auttavat eteenpäin.

Koulutus

  • Kätilö (AMK)
  • Sairaanhoitaja (AMK)
  • Perioperatiivisen hoitotyön erikoistumisopinnot

Hei! Mitä mieltä olet ajanvarauspalvelustamme?

Kehitämme alati palveluitamme ja olisi hienoa, jos kertoisit  jäitkö kaipaamaan jotain.