Pasi Ahonen

Fysioterapeutti
""

Millaista työsi on?

Ohjaan ja kuntoututan leikkauksesta tai vammasta toipuvia kuntoutujia, sekä pyrin löytämään ratkaisuja ihmisten arkea tai harrastuksia häiritseviin pienempiin vaivoihin. Vastaanotollani käy asiakkaita  aktiivisista eläkeläisistä aina huippu-urheilijoihin asti. Teen asiakkailleni harjoitusohjelmia, juoksu-ja kävelyanalyysejä sekä tarvittaessa teen myös teippauksia ja nivelkäsittelyjä oireen helpottamiseksi.

Millainen fysioterapeutti olet?

Valmistuin fysioterapeutiksi vuonna 2011. Työurani olen tehnyt aktiivisen kuntoutuksen parissa. Kuntoutuksen nousujohteisuus ja projektin jatkuva seuranta ovat hyvän kuntoutusprojektin kulmakiviä. Tutkimusnäyttöön perustuva toiminta ohjaa työskentelyäni. Olen intohimoinen kestävyysliikkuja. Harrastan kestävyysjuoksua räkä poskella, mutta pilke silmäkulmassa. Maraton on kulkenut parhaimmillaan aikaan 2:42.  Etenkin juoksijoiden rasitusvammat ja niiden ennaltaehkäisy ja kuntoutus ovat erityisosaamistani.

Mikä ajatus ohjaa työskentelyäsi?

Terveys antaa yksilölle liikkumavaraa muuttuvassa maailmassa, sekä mahdollistaa mielekkään omannäköisen elämän elämisen. Pienistä asioista muodostuu suuri kokonaisuus. Tekemällä useita pieniä asioita hieman paremmin päästään usein hyvään lopputulokseen.

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen asiantuntija.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Kielet

enEnglish
fiFinnish

Koulutus

  • Fysioterapeutti (alaraaja erikoistunut)

Hei! Mitä mieltä olet ajanvarauspalvelustamme?

Kehitämme alati palveluitamme ja olisi hienoa, jos kertoisit  jäitkö kaipaamaan jotain.