Golfliiton ja Helsinki Hospitalin yhteistyö jatkuu

Golfliitto ja Helsinki Hospital aloittivat yhteistyön viime vuonna. Koska kumppanuuteen oltiin tyytyväisiä molemmin puolin, yhteistyötä päätettiin jatkaa.

Suomen Golfliitto on Helsinki Hospitalille luonteva ja tärkeä yhteistyökumppani. Golfin harrastajamäärät ovat olleet myös viime vuosina nousussa. Hyvin käynnistynyttä yhteistyötä haluttiinkin ehdottomasti jatkaa ja tukea samalla liiton toimintaa.

”Helsinki Hospital haluaa tarjota niin harrastajille kuin lajin ammattilaisille vamman sattuessa ensiluokkaisen hoidon ammattitaidolla, joustavasti ja viiveettä”, kommentoi Helsinki Hospitalin toimitusjohtaja Meeri Muikku.

Myös Golfliiton puolella päätös yhteistyön jatkosta otettiin innostuen vastaan.

”Helsinki Hospital on ensiluokkainen kirurginen sairaala, joka mahdollistaa golfarin paluun kentälle ja intohimonsa pariin mahdollisimman pian vamman sattuessa. Olemme iloisia yhteistyöstä Helsinki Hospitalin kanssa, josta hyötyvät niin maajoukkuetason kilpagolfarit, kuin tavalliset golfin harrastajatkin”, kertoo Suomen Golfliiton markkinointi- ja myyntipäällikkö Kimmo Rantamäki.

Helsinki Hospitalin ja Golfliiton uusi yhteistyösopimus kestää kaksi vuotta.

 

Hei! Mitä mieltä olet ajanvarauspalvelustamme?

Kehitämme alati palveluitamme ja olisi hienoa, jos kertoisit  jäitkö kaipaamaan jotain.