Helsinki Hospital osaksi Terveystaloa

Terveystalo vahvistaa vaativan kirurgian osaamistaan ostamalla Helsinki Hospital Oy:n toiminnan 30.4.2021 allekirjoitetulla sopimuksella. Kaikki Helsinki Hospitalin palveluksessa olevat henkilöt siirtyvät Terveystaloon vanhoina työntekijöinä ja toiminta jatkuu entisissä tiloissa sekä Terveystalon Fokus Tuki- ja liikuntaelinten erikoisyksikössä, joka tarjoaa ortopedian ja traumatologian, fysiatrian, liikuntalääketieteen ja fysioterapian huippuosaajista koostuvan moniammatillisen tiimin tuen vammojen ja liikuntaelimistön ongelmiin lähivastaanotolla tai etäpalveluna.

– Terveystalo on Helsinki Hospitalin ammattilaisille mieluinen uusi koti yhteisen arvomaailmamme ansiosta. Odotamme innolla, että pääsemme yhdessä kehittämään asiakkaillemme entistä vaikuttavampia erikoissairaanhoidon hoitopolkuja, joissa Terveystalon moniammatillinen osaaminen muun muassa fysiatriassa ja fysioterapiassa yhdistyy kirurgian osaamiseemme, sanoo neurokirurgian erikoislääkäri, dosentti Jari Siironen Helsinki Hospitalista.

– Yritysjärjestelyn edetessä Helsinki Hospitalin asiakkaat myös saavat käyttöönsä Terveystalon palkitut digitaaliset palvelut, joiden avulla parannamme hoidon saavutettavuutta ja asiakaskokemusta, Siironen täydentää.

Hei! Mitä mieltä olet ajanvarauspalvelustamme?

Kehitämme alati palveluitamme ja olisi hienoa, jos kertoisit  jäitkö kaipaamaan jotain.