​Asiakaspalvelu 09 417 00100

Varaa aika
Helsinki Hospital Hoitotili

Helsinki Hospital Hoitotili

 

Laske itsellesi sopiva kuukausierä laskurilla ja täytä hakemus helposti.

Helsinki Hospital Hoitotili on joustava, helppo ja järkevä tapa rahoittaa lääkäripalvelut, toimenpiteet, leikkaukset ja vuodeosastopalvelut.

Voit hakea Helsinki Hospital Hoitotilille rahoituspäätöksen vaivattomasti valmiiksi netissä juuri sinulle sopivana ajankohtana tai avata sen Helsinki Hospitalin sairaalan vastaanotossa ennen aiottua hoitoa, toimenpidettä tai leikkausta. Rahoituksen myöntäjä on OP yrityspankki Oyj

Helsinki Hospital Hoitotilin kiinteän kuukausierän suuruus riippuu valitsemastasi lainasummasta ja laina-ajan pituudesta. Laina-aika voi olla jopa 6 vuotta ja korko on kiinteä.

Hakemuksen pääset täyttämään suoraan yllä olevan laskurin-linkistä. Mikäli tarvitset lisätietoa hakemuksen täyttämisessä, autamme mielellämme.


Katso eurooppalaiset kuluttajalomakkeet tästä
.

Taulukossa olevat maksuajat ovat suuntaa antavia, tarkemmat maksuajat saadaan hakemusta tehtäessä. Rahoitus on kertaluotto, jonka
todellinen vuosikorko 6 000 euron luotolle on 8,79 %, kun luoton korko on OP-prime + 5,95%, (6,20 % 12/18), laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 7 775,78 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 102 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.