Syöpäkirurginen keskus

Syöpä on kasvain, joka pystyy kasvamaan ja leviämään elimistössä, mikäli sitä ei hoideta. Eri syövät kuitenkin poikkeavat toisistaan merkittävästi. Osa syövistä on rauhallisia ja hitaasti kasvavia, kun taas osa kasvaa erittäin nopeasti ja on yleensä jo toteamishetkellä ehtinyt levitä laajalti.

Syövän hoito on yksi voimakkaimmin kehittyneistä lääketieteen alueista, ja suurin osa syövistä voidaan modernien menetelmien ansiosta hoitaa tuloksellisesti. Suuri osa syöpäpotilaista elää syövän toteamisen ja hoidon jälkeen normaalia elämää, ja monet syövät voidaan jopa parantaa leikkauksen ja oheishoitojen ansiosta. Syövän onnistuneen hoidon edellytyksenä on hoidon aloittaminen viivytyksettä. Suomalainen syövän hoito on Euroopan ja koko maailman huipputasoa.

Syöpien hoitoon osallistuu hyvin laaja-alaisesti erikoislääkäreitä ja hoitoihin erikoistuneita hoitajia sekä kuntoutukseen erikoistuneita terapeutteja. Koska syöpätyypit eroavat merkittävästi toisistaan, on tärkeätä että potilasta hoitaa aina kyseiseen syöpätyyppiin erikoistunut asiantuntija.

Hoitomenetelmät muuttuvat jatkuvasti ja viimeisimmän tieteellisen tiedon tasalla pysyminen vaatii jatkuvaa kouluttautumista. Tästä syystä Helsinki Hospitalissa ydinajatuksena on se, että syöpäpotilaan hoito ohjataan aina juuri potilaalla todetun syövän hoidon osaajille. Lisäksi syövän hoito tulee yleensä toteuttaa useamman erikoisalan osaajien yhteistyönä. Kunkin alan osaaja osaa suunnitella hoidon oman näkemyksensä pohjalta ja hoitomenetelmien valinta tulee suunnitella yhdessä.

Helsinki Hospitalissa hoito suunnitellaan ja toteutetaan moniammatillisen ryhmän yhteistyönä ja hoitoon osallistuvat patologit ja syöpälääkärit sekä tarpeen mukaan muut erikoislääkärit, kuten esimerkiksi plastiikkakirurgit, leukakirurgit, korvalääkärit, silmälääkärit, neurokirurgit, vatsaelinkirurgit, gynekologit tai muut kulloisenkin potilaan hoitoon tarvittavat erikoisosaajat. Syövän diagnostiikka ja hoito toteutetaan yhteistyössä Docrates syöpäsairaalan kanssa.

Soita meille
09 417 00100

ma-to klo 9.00-18.00
pe klo 9.00-15.00

Teitä palvelee

Dosentti, Kirurgian ja vatsaelinkirurgian erikoislääkäri
Vatsaelinkirurgian erikoislääkäri
Kirurgian ja vatsaelinkirurgian erikoislääkäri
Kirurgian ja vatsaelinkirurgian erikoislääkäri
Plastiikkakirurgian erikoislääkäri
Dosentti, suu- ja leukakirurgian erikoislääkäri, Helsinki Hospitalin ylilääkäri
Dosentti, Korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri
Kirurgian ja plastiikkakirurgian erikoislääkäri
Lääketieteen tohtori, Vatsaelinkirurgian erikoislääkäri
Kirurgian ja vatsaelinkirurgian erikoislääkäri
Dosentti, plastiikkakirurgian erikoislääkäri
Lääketieteen tohtori, Korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäri
Dosentti, kirurgian ja plastiikkakirurgian erikoislääkäri
Kirurgian ja plastiikkakirurgian erikoislääkäri
Plastiikkakirurgian erikoislääkäri, ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen palvelu.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Kilpirauhassyöpä

Kilpirauhasissa esiintyvät kyhmyt ovat hyvin yleisiä. Ainoastaan pieni osa kyhmyistä (n. 5 %) on pahanlaatuisia kilpirauhassyöpiä. Kilpirauhassyövän ennuste on hoidettuna useimmiten erinomainen joitakin harvinaisia syöpätyyppejä

Tutustu palveluun »

Melanooma

Melanooma on lisääntynyt Suomessa hyvin nopeasti. Tapausten määrä on kaksinkertaistunut alle kymmenessä vuodessa. Ennusteiden mukaan melanooma lisääntyy lähitulevaisuudessa edelleen, sillä epidemian syynä on maassa 1970-luvulta

Tutustu palveluun »

Rintasyöpä

Rintasyöpä on yleisin naisilla todettava syöpä – tilastollisesti noin joka kahdeksas nainen sairastuu elämänsä aikana rintasyöpään. Noin puolet rintasyöpätapauksista todetaan yli 60-vuotiailla naisilla, mutta rintasyövän

Tutustu palveluun »

Kuinka voimme auttaa?

Hei! Mitä mieltä olet ajanvarauspalvelustamme?

Kehitämme alati palveluitamme ja olisi hienoa, jos kertoisit  jäitkö kaipaamaan jotain.