Laserkeskus

Miten aika varataan ja onnistuuko se netissä? Tehdäänkö laserhoito heti vai onko ensin jonkinlainen arviokäynti? Voiko hoidon tehdä sairaanhoitaja? Mitä eroa on lääkärin ja sairaanhoitajan tekemässä hoidossa? Miten pitkä aika varataan? Tässä tavallisimmat kysymykset, mitä neuvontamme vastaanottaa päivittäin.

Ajan varaaminen

Jos varaat ensimmäistä aikaa laserhoitoon, varaa aika aina ensin laserhoitoihin kouluttautuneelle ihotautien erikoislääkärille. Lääkäri arvioi tilanteesi ja laserhoitoon soveltuvuutesi. Ajan voit varata joko puhelimitse tai netin kautta. 15-20 minuutin vastaanottoaika riittää. Jatkossa lääkäri kertoo, kuinka pitkä aika sinun tulee varata varsinaista hoitoa varten sekä sen, tarvitaanko hoitoa varten mahdollisesti voidepuudutus.

Tehdäänkö laserhoito heti vai onko ensin jokin arviokäynti?

Jos iho-ongelmasi on sellainen, että se soveltuu laserilla hoidettavaksi, on laserhoito joskus mahdollista tehdä jo arviokäynnin yhteydessä. Enemmän aikaa vievissä hoidoissa varsinainen hoitoaika varataan erikseen sinulle sopivaan ajankohtaan, huomioiden mahdollinen toipumiseen tarvittava aika.

Voiko hoidon tehdä sairaanhoitaja?

Jos iho-ongelmasi on sellainen, että hoidon voi tehdä sairaanhoitaja, lääkäri voi kirjoittaa SV3-lähetteen sairaanhoitajan toimesta tehtävään laserhoitoon. Lähete sairaanhoitajan toimesta tehtävään hoitoon tarvitaan aina, koska käyttämämme laserlaitteet ovat voimakastehoisia ja laserhoitoja valvovat lupaviranomaiset niin edellyttävät. Tekemiimme laserhoitoihin tulle olla lääketieteellinen syy. Lähetteeseen lääkäri merkitsee, montako hoitoa lähete mahdollistaa sekä mahdollisen diagnoosin.

Mitä eroa on lääkärin ja sairaanhoitajan tekemässä laserhoidossa?

Lääkärimme ja sairaanhoitajamme ovat kouluttautuneet samojen laserlaitteiden käyttöön esimerkiksi liikakarvoituksen hoidossa. Laserhoitoihin kouluttautuneilla ihotautien erikoislääkäreillä on korkeampi ja laajempi asiantuntemus kaikessa ihonhoidossa. Lääkäri voi ottaa kantaa iho-ongelmaasi pelkkää laserhoitoa laajemmin, määrätä lääkehoitoa tai suositella muuta vaihtoehtoista hoitoa tai tutkimusta.

Sairaanhoitajat voivat antaa vain lääkärin määräämää laserhoitoa. Laserhoitoon kouluttautuneet sairaanhoitajat tekevät paljon ns. sarjahoitoja, kuten liikakarvoituksen hoitoa sekä kynsisienen laserhoitoja. Enemmän aikaa vievät tai useampia hoitokertoja vaativat laserhoidot ovat asiakkaalle näin edullisempia.

Muissa laserhoidoissa, kuten ihon verisuonimuutosten, ikä- ja arpimuutosten, pigmenttimuutosten sekä ihokasvainten hoidossa haluamme asiakkaidemme olevan parhaimman kokemuksen ja tiedon omaavissa käsissä ja hoitoja antavat ainoastaan ihotautien erikoislääkärit.

Miten pitkä aika varataan?

Arviokäyntiä varten riittää 15-20 minuutin aika ihotautien erikoislääkärille. Jos laserhoito tehdään myöhemmin erillisellä vastaanottokäynnillä, lääkäri ohjeistaa tarvittavan hoitoajan varaamisessa. Sama käytäntö on sairaanhoitajalle ajan varaamisessa. Hoitaja oheistaa asiakasta ensimmäisen hoitokäynnin yhteydessä, miten pitkä aika hänen on jatkossa varattava.

Yhteistyössä Epilaser Oy

Soita meille
09 417 00100

ma-to klo 9.00-18.00
pe klo 9.00-15.00

Teitä palvelee

Laserhoitaja, Sairaanhoitaja

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen palvelu.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Verisuonihäiriöt

Hämähäkkiluomi (spider naevus) muodostuu kirkkaanpunaisesta pienestä keskussuonesta ja säteittäisesti sen ympärille levittäytyvistä laajentuneista hiussuonista. Se esiintyy yleensä kasvoilla ja on yleinen kaikenikäisillä. Hämähäkkiluomen hoito on

Tutustu palveluun »

Arpien hoito

Aknearvet voi jättää iholle arpia, jotka näkyvät ihossa kuoppina, kohoumina tai värimuutoksina. Arpien syntymistä voidaan ehkäistä hoitamalla akne asianmukaisella lääkehoidolla. Aknen parannuttua arpien luonnollista korjaantumista

Tutustu palveluun »

Ihokasvaimet

Papilloomavirus aiheuttaa hyvänlaatuisia ihokasvaimia eli syyliä. Virukset tarttuvat kosketustartuntana ja aiheuttavat yksittäisiä tai rykelmäisiä muodostumia. Tavallinen syylä (verruca vulgaris) on yleinen lapsilla ja nuorilla ja

Tutustu palveluun »

Liikakarvoitus

Ihon liiallisesta karvankasvusta voivat kärsiä sekä naiset että miehet. Liikakarvoitusta aiheuttavat perinnölliset ja hormonaaliset tekijät. Myös eräät lääkkeet, anaboliset steroidit ja tietyt maksan tai munuaisen

Tutustu palveluun »

Kuinka voimme auttaa?

Hei! Mitä mieltä olet ajanvarauspalvelustamme?

Kehitämme alati palveluitamme ja olisi hienoa, jos kertoisit  jäitkö kaipaamaan jotain.