Ortopedian ja traumatologian keskus

Mikäli kyynärpään, olkapään, polven, nilkan tai jonkin muun kehon nivelkohdan alueella esiintyy kipua, on syytä kääntyä ortopedin puoleen. Myös tapaturmasta johtuvat vammat, kuten nyrjähdykset ja venähdykset sekä mahdolliset luiden murtumat, ovat ortopedien osaamisalaa.

Helsinki Hospitalissa pääset suoraan ortopedin puheille ilman lähetettä. Kokonaisvaltainen lähestymistapamme mahdollistaa, että saat juuri sinulle oikeaa hoitoa mahdollisimman huolettomasti. Asiantuntijamme Ortopedian ja traumatologian keskuksessa tutkivat tilanteesi tarkoin ja laativat sinulle hoitosuunnitelman. Mikäli tarvitset leikkausta, suunnitellaan leikkaushoito yksilöllisesti sinun aikataulujesi mukaisesti.

Ortopedian ja traumatologian keskuksessa hoidetaan luiden, nivelten, nivelsiteiden, rustopintojen ja lihasten vammoja ja sairauksia sekä niiden jälkitiloja. Tuki- ja liikuntaelinten vaivat hoidetaan usein kirurgisella toimenpiteellä, kuten nivelten tähystysleikkauksella, tekonivelleikkauksella ja luiden murtumien korjausleikkauksilla. Ei-kirurgisessa hoidossa vaurioitunut nivelkohta tai luu voidaan tukea esimerkiksi lastoituksella tai kipsauksella.

Ortopedian ja traumatologia keskuksessa hoidetaan myös tapaturmasta johtuvia vammoja. Kaikki tuki- ja liikuntaelinten vammat eivät kuitenkaan aina vaadi leikkausta, vaan paras lopputulos voidaan saavuttaa esimerkiksi kuntoutuksella. Kun juuri sinulle paras hoitomuoto on määritelty, ortopedimme ohjaavat sinut oikean asiantuntijan puoleen.

Soita meille
09 417 00100

ma-to klo 9.00-18.00
pe klo 9.00-15.00

Teitä palvelee

Ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen palvelu.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Kuinka voimme auttaa?

Hei! Mitä mieltä olet ajanvarauspalvelustamme?

Kehitämme alati palveluitamme ja olisi hienoa, jos kertoisit  jäitkö kaipaamaan jotain.