Plastiikkakirurginen keskus

Helsinki Hospital on keskittynyt korjaavaan ja myös muovaavaan plastiikkakirurgiaan. Helsinki Hospitalin Plastiikkakirurgian keskukseen on valikoitunut plastiikkakirurgeja, joilla on kansallista ja myös kansainvälistä mainetta eri plastiikkakirurgian osa-alueiden osaajina. Plastiikkakirurgimme ovat myös kokeneita esteettisen plastiikkakirurgian osaajia.

Plastiikkakirurgiset leikkaukset ovat usein pitkiä ja monivaiheisia. Tästä syystä leikkaukset tehdään ja hoito suunnitellaan usein useamman kirurgin yhteistyönä. Hoidosta vastaa potilaan ongelmaan erikoistunut osaajaryhmä.

Helsinki Hospitalin plastiikkakirurgit pystyvät hoitamaan myös vaativaa kirurgiaa tarvitsevia potilaita. Tällaisia ovat esimerkiksi kasvojen tai raajojen vammat ja niiden aiheuttamat jälkiongelmat, leikkaushoitoa tarvitsevat syöpäpotilaat tai synnynnäisten epämuodostumien hoito.

Plastiikkakirurgia on alunperin kudospuutosten korjaamiseen kehitetty kirurgian ala, joka kehittyi sotavammojen hoitamisen tarpeeseen maailmansotien välisenä aikana. Suomessa on tällä hetkellä noin 100 plastiikkakirurgia, joista valtaosa työskentelee korjaavan plastiikkakirurgian parissa.

Plastiikkakirurgia on hyvin laaja kirurgian alue. Siihen kuuluvat muun muassa seuraavat alaryhmät:

  • Korjaava kirurgia: vammojen, infektioiden tai syöpähoitojen jälkeisten kudospuutosten ja toiminnallisten ongelmien korjaamista.
  • Vammakirurgia: kasvojen, kehon tai raajojen vammojen korjaamista, joissa iho tai pehmytkudokset ovat vaurioituneet sekä arpien hoitamista.
  • Syöpäkirurgia: melanoman, muiden ihosyöpien, rintasyövän, suusyövän, pehmytkudoskasvainten ja monien muiden syöpien hoitamista ja hoitojen jälkeisten kudospuutosten ja -ongelmien korjaamista.
  • Palovammat: palovammojen alkuvaiheen hoito sekä palovamma-arpien hoito.
  • Muovaava kirurgia: sellaisten ongelmien hoitamista, jossa kudokset ovat haitallisesti kehittyneet tai muotoutuneet. Esimerkkeinä rintojen pienennysleikkaus ja merkittävän laihtumisen jälkeisen ihoylimäärän leikkaushoito.

Soita meille
09 417 00100

ma-to klo 9.00-18.00
pe klo 9.00-15.00

Teitä palvelee

Plastiikkakirurgian erikoislääkäri
Kirurgian ja plastiikkakirurgian erikoislääkäri
Dosentti, plastiikkakirurgian erikoislääkäri
Dosentti, kirurgian ja plastiikkakirurgian erikoislääkäri
Kirurgian ja plastiikkakirurgian erikoislääkäri
Plastiikkakirurgian erikoislääkäri, ortopedian ja traumatologian erikoislääkäri

Seuraavat vapaat ajat

Ei vapaita aikoja juuri nyt. Tarkista tilanne myöhemmin tai valitse toinen palvelu.
{{ appointment['time'] }}
{{ appointment['ApptLength'] }} min
{{ appointment['formatted_date'] }}
{{ appointment.person.name }}
{{ appointment.person.title }}

Rintakirurgia

Rintarauhasen ja/tai rintakehän muotoa voidaan muokata plastiikkakirurgisin menetelmin niin naisilla kuin miehillä synnynnäisen epämuodostuman, sairauden (esim. tulehdukset ja kasvaimet) tai vamman jälkeen. Rinnan tai rintakehän

Tutustu palveluun »

Vartalon ja lantion alueen kirurgia

Synnynnäisen epämuodostuman, sairauden (esim. tulehdukset ja kasvaimet) tai vamman jälkeinen kudospuutos vartalon, välilihan eli perineumin tai sukuelinten alueella voidaan korjata useita erilaisia plastiikkakirurgisia menetelmiä käyttäen.

Tutustu palveluun »

Kuinka voimme auttaa?

Hei! Mitä mieltä olet ajanvarauspalvelustamme?

Kehitämme alati palveluitamme ja olisi hienoa, jos kertoisit  jäitkö kaipaamaan jotain.