​Asiakaspalvelu 09 417 00100

Varaa aika
Meillä olet hyvissä käsissä

Meillä olet hyvissä käsissä

Me Helsinki Hospitalissa tarjoamme aina kokonaisvaltaista hoitoa – saat kaiken tarvitsemasi avun viihtyisissä tiloissamme Helsingin Bulevardilla. Hyvinvoinnistasi pitävät huolen alansa parhaat kirurgit ja hoitotiimit.

Keskitymme hoitamaan potilaita, joiden sairaus vaatii kirurgista erityisosaamista. Selkäkirurgiassa olemme yksi Pohjoismaiden johtavista sairaaloista, ja muita erityisalueitamme ovat muun muassa syöpäkirurgia, kasvo- ja leukakirurgia sekä haavanhoito.

Meillä sinun ei tarvitse jonottaa etkä jää koskaan yksin. Pääset erikoislääkärin vastaanotolle vain parissa päivässä ilman lähetettä, ja jos hoitosi vaatii leikkausta, se järjestyy nopeasti aikataulujesi mukaan.

Lupauksemme

Meillä olet hyvissä käsissä. Sinua hoitavat alansa parhaat huippukirurgit ja hyvinvoinnistasi huolehtivat kokeneet hoitajamme viihtyisässä sairaalassamme.

Pidämme sinusta hyvää huolta ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien – saat asiantuntevaa neuvontaa jo puhelimessa.

Hoito meillä on investointi hyvään elämään. Saat avun yhdestä paikasta etkä koskaan maksa turhasta.

 

Kaikki hoito saman katon alla

Sairaalamme sijaitsee Bulevardilla Helsingin ydinkeskustassa. Saat sujuvaa ja tehokasta hoitoa, sillä lääkärien vastaanottotilat, leikkaussalit, vuodeosasto sekä fysioterapiaosastomme kuntosaleineen sijaitsevat kaikki samoissa tiloissa.

Olemme rakentaneet sairaalamme ja palvelumme potilaan viihtymistä ajatellen. Vuodeosastollamme kaikki huoneet ovat yhden hengen huoneita, ja ruoan valitset sinä itse. 

 
 

Palvelut sinun parhaaksesi