Susanna Tontti

Vastaava hoitaja, sairaanhoitaja
"Vastaavalla hoitajallamme Susanna Tontilla on 25 vuoden kokemus kirurgisten potilaiden hoidosta. Hän työskentelee leikkaussalissa osana moniammatillista tiimiä."

Millaista työsi Helsinki Hospitalin leikkaussalissa on?

Leikkaussalissa potilas on kaiken keskipisteenä. Tärkein tehtäväni on tukea potilasta hänelle ainutlaatuisessa tilanteessa, luoda turvallisuuden tunne sekä taata yksilöllinen ja korkeatasoinen hoito.

Työni on moniammatillista tiimityöskentelyä. Yhteistyö anestesialääkärin, kirurgin ja sairaanhoitajien välillä on sujuvaa ja takaa laadukkaan hoidon. Leikkausosaston sairaanhoitajana toimin omalta osaltani hoitotyön asiantuntijana ja huolehdin turvallisesta potilashoidosta. Välineistön valmius, instrumentaatio, aseptisesta toiminnasta huolehtiminen sekä kirurgin avustaminen leikkauksissa instrumentoivana sairaanhoitajana ovat keskeisiä asioita työssäni.

Mikä on potilastyössä parasta? 

Minulla on 25 vuoden kokemus kirurgisten potilaiden hoidosta HUS:ssa. Olen työskennellyt vuodeosastolla, poliklinikalla sekä leikkaussalissa. Helsinki Hospitalissa minulla on mahdollisuus olla mukana näissä kaikissa hoitoprosessin vaiheissa, minkä koen tärkeäksi kokonaishoidon kannalta. Potilaalta saatu kiitos ja positiivinen palaute kertoo työssä onnistumisesta ja tuottaa hyvää mieltä.

Mikä ajatus ohjaa työtäsi? 

Korkea ammattitaito, aito kohtaaminen ja välittäminen ovat hyvän hoidon perusta.

языки

enEnglish
fiFinnish
svSwedish

подготовка

  • Sairaanhoitaja
  • Perioperatiivisen hoitotyön erikoistumisopinnot

Hei! Mitä mieltä olet ajanvarauspalvelustamme?

Kehitämme alati palveluitamme ja olisi hienoa, jos kertoisit  jäitkö kaipaamaan jotain.