​Asiakaspalvelu 09 417 00100

Varaa aika
Potilaan ympärille rakennettu sairaala

Potilaan ympärille rakennettu sairaala

Helsinki Hospital on kirurgian huippuosaajien perustama yksityissairaala, jossa olet kokeneiden ammattilaisten hyvissä käsissä. Hoito meillä on investointi hyvään elämään.

Helsinki Hospital syntyi vuonna 2014 kokeneiden kirurgien yhteisestä unelmasta rakentaa uudenlainen sairaala, jonka kaikki toiminta lähtee potilaan tarpeista. Meillä hoitoon pääsee nopeasti ja käytämme viimeisimpiä hoitomuotoja sekä tekniikkaa. Potilaita hoitavat oman alansa kokeneimmat kirurgit ja erikoislääkärit sekä moniammatilliset hoitotiimit.

”Halusimme perustaa sairaalan, jossa potilaita hoidetaan yksilöinä, viivytyksittä ja aina parhaalla mahdollisella tavalla. Sairaalan, jossa lääkäreiden intohimo kirurgiaan ja ihmisten hoitamiseen pääsee kukoistamaan.”
Esa-Pekka Pälvimäki, neurokirurgi ja perustajaosakas

Lääkärimme ovat tehneet mittavan uran julkisessa terveydenhuollossa ja työskennelleet yhdessä vaativan erikoissairaanhoidon parissa. Kaikilla työntekijöillämme on vahva näkemys hyvästä hoidosta ja asiakaspalvelusta.

Olemme sataprosenttisesti suomalaisomisteinen yritys, jonka omistavat pääosin perustajalääkärimme. Maksamme veromme Suomeen ja olemme painottaneet kotimaisuutta myös sairaalamme teknologian ja materiaalien valinnoissa.