​Asiakaspalvelu 09 417 00100

Varaa aika
Henkilön tiedot

Henkilön tiedot

Sami Kapanen

Johtava hoitaja

Sami Kapaselle on tärkeintä, että Helsinki Hospitalissa potilaat saavat parasta hoitoa.

Mitä Johtava hoitaja tekee?

Johdan sairaalan ja leikkaussalin päivittäistä toimintaa sekä toimin sairaanhoitajien esimiehenä. Olen vastuussa henkilöstöhallinnosta ja siitä, että hoitotyömme on korkeatasoista ja laadukasta. Työtehtäviini kuuluu myös huolehtia potilasturvallisuudesta ja seurata asiakastyytyväisyyttä.

Seuraan ja osallistun kansainväliseen hoitotyön tutkimustoimintaan, joista poimin huipputulokset toimintamme kehittämiseen.

Osallistun aktiivisesti sairaalamme päivittäiseen toimintaan. Koen, että minun olisi vaikeaa johtaa hoitajien työtä, jos en tekisi sitä itse. Edellisessä työssäni vastasin osastonhoitajana Jorvin sairaalan päivystyksestä, joka on yksi maamme suurimpia. Osallistuin sielläkin viikottain hoitotyöhön, jolloin ammattitaitoni pysyi jatkuvasti korkeatasoisena.

Sinulla on monipuolinen työkokemus eri sairaaloista. Mikä tekee Helsinki Hospitalista erityisen?

Potilas saa meillä erittäin korkeatasoista hoitoa. Helsinki Hospitalissa lääkärit, hoitajat ja fysioterapeutit sekä muu henkilöstö ovat kaikki alansa huippuasiantuntijoita ja heidän välisensä yhteistyö on sujuvaa ja tiivistä.

Täällä kaikilla on yhteinen tavoite: tarjota potilaalle parasta mahdollista hoitoa. Se alkaa siitä hetkestä, kun potilas astuu Helsinki Hospitalin ovesta sisään. Haluamme, että  potilaalle syntyy alusta saakka tunne, että hän on hyvissä käsissä ja olemme täällä juuri häntä varten.

Työstä Helsinki Hospitalissa tekee antoisaa se, että meillä on oikeasti aikaa kuunnella potilasta. Totta kai myös potilaiden kiittävä palaute lämmittää!

Mikä ajatus ohjaa työtäsi?

Mikään prosessi ei ole koskaan siinä pisteessä, ettei sitä tarvitsisi arvioida uudelleen.