​Asiakaspalvelu 09 417 00100

Varaa aika

Kati Hellstén

Fysioterapeutti Kati Hellstén on erityisesti kivun ja kroonisen kivun asiantuntija. Hänelle jokaisen asiakkaan kuunteleminen ja huomioiminen yksilöllisesti ovat olennainen osa työtä.

Millaista työsi on?

Työni fysioterapeuttina on todella monipuolista, koska jokainen asiakas on yksilö omine tarpeineen sekä voimavaroineen. Osaamisalueeni on laaja-alaisesti tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiassa sekä kivun ja kroonisen kivun asiantuntijuudessa. Lisäksi olen kouluttautunut lymfaterapeutiksi, akupunktiohoitajaksi sekä kraniosakraaliterapeutiksi.

Koen päivittäin iloa työstäni asiakkaideni kanssa. Jokainen päivä on erilainen ja opettavainen.

Millainen fysioterapeutti olet?

Minulla on aito halu auttaa asiakkaitani ja se onkin ohjannut omaa kehittymistäni fysioterapeuttina. Etsin vastauksia eteeni tuleviin haasteisiin. Työssäni on tärkeää asiakkaan yksilöllisyyden huomioon ottaminen. Vuorovaikutukselliset ja ohjaukselliset taidot ja ymmärrys ihmisen käyttäytymisestä vahvistavat fysioterapiataitojani.

Pysähdyn aidosti kuuntelemaan asiakasta, koska hän on tilanteensa paras asiantuntija.

Mikä ajatus ohjaa työtäsi?

Tavoitteenani on hoitaa, ohjata ja opastaa asiakkaita siten, että heidän olonsa helpottuu ja että he saavat itsehoitokeinoja toimintakykynsä parantamiseksi. Teen työtäni suurella sydämellä.