Ajankohtaista koronaviruksesta: lue ohjeet potilasturvallisuuden varmistamiseksi ja hyödynnä videovastaanottoamme

Koronavirustilanne huolestuttaa ymmärrettävästi monia potilaitamme. Oman ja läheisten hyvinvoinnin ja toimintakyvyn näkökulmasta on hyvä pitää kiinni esimerkiksi kuntoutus- ja terapiapuolen käynneistä – pidämme nyt ja jatkossa huolen, että meille voit tulla turvallisesti.

Olemme laajentaneet ja tarkentaneet toimenpiteitä hyvissä ajoin potilasturvallisuuden varmistamiseksi ja koonneet ohjeet asiakkaillemme. Sairaalassamme ei ole todettu yhtään koronatapausta. Seuraamme myös tiiviisti viranomaisten ohjeita viruksen suhteen (COVID-19).

Suojelemme potilaitamme kaikin keinoin:

1. Käytämme aina maskeja hoitotilanteissa vaikka emme tulekaan kipeänä töihin. Päätöksemme perustuu mahdollisten oireettomien kantajien tartuttavuuteen.

2. Suosittelemme THL:n ohjeiden mukaisesti kasvomaskin käyttöä tiloissamme, mikäli turvavälien pitäminen on hankalaa.

3. Koronavirustilanteen vuoksi emme hoida potilaita, joilla on ylähengitystieinfektio-oireita, mutta kaikki muut palvelut meillä toimivat kuten aina.

4. Soitamme ennen leikkausta potilaille ja kartoitamme potilaan terveydentilan ja varmistamme, ettei potilas ole altistunut koronavirukselle.

5. Muista hyödyntää mahdollisuuksien mukaan etävastaanottoamme.

6. Muistutamme myös, että akuutit sairaudet tulee hoitaa koronatilanteesta huolimatta, sillä pitkittyessä moni asia vaikeutuu.

7. Sairaalan hallinnon henkilöstö on siirretty etätöihin, paikalla ainoastaan välttämätön hoitoon osallistuva henkilökunta.

Näin varmistamme turvallisen ja hyvän hoidon kaikille.

Jos epäilet, voitko tulla varatulle ajalle tai haluat keskustella ajanvarauksen tarpeellisuudesta, soitathan ajanvarauksemme 09 417 00100 (aukioloajat: ma–to klo 9–18, pe klo 9–15).

Hei! Mitä mieltä olet ajanvarauspalvelustamme?

Kehitämme alati palveluitamme ja olisi hienoa, jos kertoisit  jäitkö kaipaamaan jotain.