Haemme ylilääkäriä Helsinki Hospital Oy:lle

Olemme koonneet yhteen alansa parhaat kirurgit, erikoislääkärit ja moniammatilliset hoitotiimit. Nyt etsimme ylilääkäriä, joka pääsee kehittämään kanssamme Helsinki Hospitalin sairaalaa ja lääkärikeskusta.

Helsinki Hospital Oy on suomalaisomisteinen yritys, joka perustettiin vuonna 2014. Taustalla oli kokeneiden kirurgien unelma uudenlaisesta yksityissairaalasta, jossa kaikki lähtee potilaan tarpeista – mutta myös huippuosaajista, jotka hallitsevat oman erikoisalansa viimeisimmät hoitomuodot ja tekniikat. Tähän kiteytyy tehtävämme, joka lähtee yksittäisen ihmisen auttamisesta mutta jolla on suuri yhteiskunnallinen vaikutus: teemme joka päivä töitä sen eteen, että kenenkään ei tarvitsisi kärsiä turhaan.

Helsinki Hospital on korkeatasoinen kirurginen sairaala ja lääkärikeskus, jota halutaan kehittää vieläkin paremmaksi. Se vaatii jatkuvaa työtä ja intohimoa entistä paremmin tekemiseen. Siksi brändimmekin uudistuu, ja samalla valmistaudumme ottamaan vastaan uuden ylilääkärin, jonka tehtävä tulee olemaan mielenkiintoinen – sellainen, joita ei usein tule vastaan.

Haemme joukkoomme osa-aikaista ylilääkäriä, jolla on paitsi visionäärimäistä näkemystä mutta samalla myös yhteistyökykyä tiimipelaamiseen. Tässä tehtävässä kiinnostus, kokemus ja rohkeus toimia lääkäreiden esimiehenä on tärkeää. Samoin kuin innostus niin kunta- kuin yksityisen sektorin asiakkuuksien ja kumppanuuksien hankintaan ja ylläpitoon.

Edellytämme tulevalta ylilääkäriltämme erikoislääkärin pätevyyttä kirurgian alalta ja lääkärin laillistus tai lupa toimia lääkärin tehtävissä sekä työkokemusta kunta- ja yksityissektorilta. Ylilääkärillä tulee kokemusta ja näyttöä kehitystyöstä, laadunhallinnasta ja johtamisesta. Eduksi katsotaan johtamisen tai kauppatieteiden opinnot tai muu liiketoimintaosaaminen. Tarjoamme mahdollisuuden tehdä oman erikoisalan työtä ammatinharjoittajana.

Olemme äärimmäisen kunnianhimoisia mutta samalla myös joustavia – ihan syystä. Toiminnallemme on myönnetty Suomessa ensimmäisenä SFS-EN 15224:2016 laatusertifikaatti. Tähän työhön tarvitaan alansa paras.

Lisätietoa: Meeri Muikku, +358 40 6618588, meeri.muikku (at) helsinkihospital.fi

Hei! Mitä mieltä olet ajanvarauspalvelustamme?

Kehitämme alati palveluitamme ja olisi hienoa, jos kertoisit  jäitkö kaipaamaan jotain.