Valikko Sulje

Olemme laajentaneet ja tarkentaneet toimenpiteitä potilasturvallisuuden varmistamiseksi

Koronavirustilanne huolestuttaa ymmärrättävästi monia potilaitamme. Oman ja läheisten hyvinvoinnin ja toimintakyvyn näkökulmasta on hyvä pitää kiinni esimerkiksi kuntoutus- ja terapiapuolen käynneistä – pidämme nyt ja jatkossa huolen, että meille voit turvallisesti.

Olemme laajentaneet ja tarkentaneet toimenpiteitä hyvissä ajoin potilasturvallisuuden varmistamiseksi ja koonneet ohjeet asiakkallemme. Sairaalassamme ei ole todettu yhtään koronatapausta. Seuraamme myös tiiviisti viranomaisten ohjeita viruksen suhteen (COVID-19).

Suojelemme potilaitamme kaikin keinoin:

1. Käytämme aina maskeja hoitotilanteissa vaikka emme tulekaan kipeänä töihin. Päätöksemme perustuu mahdollisten oireettomien kantajien tartuttavuuteen.

2. Koronavirustilanteen vuoksi emme hoida potilaita, joilla on ylähengitystieinfektio-oireita, mutta kaikki muut palvelut meillä toimivat kuten aina.

3. Soitamme ennen leikkausta potilaille ja kartoitamme potilaan terveydentilan ja varmistamme, ettei potilas tai hänen läheisensä ole altistuneet koronavirukselle. Myös leikkauksen jälkeen käymme tarkemmin tilanteen läpi.

4. Avaamme pian etävastaanoton, josta tiedotamme erikseen.

5. Muistutamme myös, että akuutit sairaudet tulee hoitaa koronatilanteesta huolimatta, sillä pitkittyessä moni asia vaikeutuu.

Näin varmistamme turvallisen ja hyvän hoidon kaikille. 

Jos epäilet, voitko tulla varatulle ajalle tai haluat keskustella ajanvarauksen tarpeellisuudesta, soitathan ajanvarauksemme 09 417 00100 (aukioloajat: ma–to klo 9–18, pe klo 9–15).

Lisätietoa linjauksistamme:

Ylilääkäri Jyrki Törnwall, puh: 044 242 6066
Operatiivinen johtaja Sami Kapanen, puh: 040 550 8066

Hei! Mitä mieltä olet ajanvarauspalvelustamme?

Kehitämme alati palveluitamme ja olisi hienoa, jos kertoisit  jäitkö kaipaamaan jotain.