Hyvä hoito kuuluu kaikille – siksi meitä tarvitaan

Helsinki Hospitalin brändi uudistuu tämän syksyn aikana. Uusi ilme näkyy ensimmäisenä digitaalisissa kanavissamme ja asteittain toimitiloissamme. Brändikiteytyksemme ja pyrkimyksemme ohjaa kuitenkin voimakkaasti tekemistämme tästä päivästä lähtien.

Olemme olemassa, jottei kenenkään tarvitsisi tarvitsisi kärsiä turhaan. Liian monelle kipu ja kärsimys ovat osa elämää hoitamattomuuden tai huonon hoidon takia. Hukkaamme siis jatkuvasti inhimillisiä ja yhteiskunnallisia resurssejamme. Tähän kirurginen sairaalamme ja lääkärikeskuksemme vastaa parhaalla mahdollisella hoidolla: turhan pompottelun ja jonottamisen voi katkaista vain onnistuneilla ja kokonaisvaltaisilla hoitotuloksilla.

Helsinki Hospital erottuu jatkossa rohkeudellaan ja nykyaikaisuudellaan. Me yhdistämme ihmisläheisyyden ja edelläkävijyyden. Olemme läsnä, aina yksittäisen ihmisen hyvinvoinnin puolella – kukaan ei saa kärsiä turhaan. Me kysymme: mitä jos vihdoinkin kohtelisimme itseämme niin kuin toivoisimme lähimmäisiämme kohdeltavan?

Uudistus tehtiin yhteistyössä markkinointi- ja viestintätoimisto Fabrikin kanssa.

Aurinkoista syksyn odottelua,

Meeri Muikku
Toimitusjohtaja

Hei! Mitä mieltä olet ajanvarauspalvelustamme?

Kehitämme alati palveluitamme ja olisi hienoa, jos kertoisit  jäitkö kaipaamaan jotain.