Tutustu meihin

Huipputason lääkärikeskus ja sairaala juuri Sinulle

Helsinki Hospital on kirurgian huippuosaajien perustama lääkärikeskus ja yksityissairaala, jossa olet kokeneiden ammattilaisten hyvissä käsissä. Hoito meillä on investointi hyvään elämään.

Helsinki Hospital syntyi vuonna 2014 kokeneiden kirurgien yhteisestä unelmasta rakentaa uudenlainen sairaala, jonka kaikki toiminta lähtee potilaan tarpeista. Meillä hoitoon pääsee nopeasti ja käytämme viimeisimpiä hoitomuotoja sekä tekniikkaa. Potilaita hoitavat oman alansa kokeneimmat kirurgit ja erikoislääkärit sekä moniammatilliset hoitotiimit.

Halusimme perustaa sairaalan, jossa potilaita hoidetaan yksilöinä, viivytyksittä ja aina parhaalla mahdollisella tavalla. Sairaalan, jossa lääkäreiden intohimo kirurgiaan ja ihmisten hoitamiseen pääsee kukoistamaan.Esa-Pekka Pälvimäki, neurokirurgi ja perustajaosakas

Lääkärimme ovat tehneet mittavan uran julkisessa terveydenhuollossa ja työskennelleet yhdessä vaativan erikoissairaanhoidon parissa. Kaikilla työntekijöillämme on vahva näkemys hyvästä hoidosta ja asiakaspalvelusta.

Olemme sataprosenttisesti suomalaisomisteinen yritys, jonka omistavat pääosin perustajalääkärimme. Maksamme veromme Suomeen ja olemme painottaneet kotimaisuutta myös sairaalamme teknologian ja materiaalien valinnoissa.

Kaikki hoito saman katon alla

Sairaalamme sijaitsee Bulevardilla Helsingin ydinkeskustassa. Saat sujuvaa ja tehokasta hoitoa, sillä lääkärien vastaanottotilat, leikkaussalit, vuodeosasto sekä fysioterapiaosastomme kuntosaleineen sijaitsevat kaikki samoissa tiloissa.

Olemme rakentaneet sairaalamme ja palvelumme potilaan viihtymistä ajatellen. Vuodeosastollamme kaikki huoneet ovat yhden hengen huoneita, ja ruoan valitset sinä itse.

Meillä olet hyvissä käsissä. Sinua hoitavat alansa parhaat huippukirurgit ja erikoislääkärit sekä hyvinvoinnistasi huolehtivat kokeneet hoitajamme viihtyisässä sairaalassamme.

Pidämme sinusta hyvää huolta ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien – saat asiantuntevaa neuvontaa jo puhelimessa.

Hoito meillä on investointi hyvään elämään. Saat avun yhdestä paikasta etkä koskaan maksa turhasta.

Asiakasneuvonta: 09 417 00100

Tietoa terveydestä

Helsinki Hospital on osa Terveystaloa 1.10. alkaen

Terveystalo ja Helsinki Hospital sopivat huhtikuun 2021 lopussa Helsinki Hospitalin yhdistymisestä Terveystaloon. Yhdistymisen myötä tarjoamme Terveystalon ja Helsinki Hospitalin potilaille entistä vaikuttavampia erikoissairaanhoidon hoitopolkuja ja

Lue lisää

Helsinki Hospital osaksi Terveystaloa

Terveystalo vahvistaa vaativan kirurgian osaamistaan ostamalla Helsinki Hospital Oy:n toiminnan 30.4.2021 allekirjoitetulla sopimuksella. Kaikki Helsinki Hospitalin palveluksessa olevat henkilöt siirtyvät Terveystaloon vanhoina työntekijöinä ja toiminta

Lue lisää

Hei! Mitä mieltä olet ajanvarauspalvelustamme?

Kehitämme alati palveluitamme ja olisi hienoa, jos kertoisit  jäitkö kaipaamaan jotain.