Valikko Sulje

Ei enää turhaa kipua

Tämä olkoon käänteentekevä hetki.
On aika kohdella itseämme niin kuin toivoisimme lähimmäisiämme kohdeltavan.

Helsinki Hospital on olemassa, jottei kenenkään tarvitse kärsiä turhasta kivusta. Kivun aiheuttama työkyvyttömyys on yksi yhteiskuntamme kalleimmista ilmiöistä. Liian monelle kipu ja kärsimys ovat osa elämää hoitamattomuuden tai huonon hoidon takia – hukkaamme siis jatkuvasti inhimillisiä ja yhteiskunnallisia resurssejamme. Siksi meitä tarvitaan.

Kipu on turhaa, jos sen pitkittyminen pystytään ehkäisemään oikea-aikaisella, asiantuntevalla ja kokonaisvaltaisella hoidolla.

Sairaalamme ja lääkärikeskuksemme perustettiin vuonna 2014, jotta potilas pääsee hoitoon mahdollisimman nopeasti ja turvallisesti. Heti ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien pystymme ohjaamaan asiakkaan alansa parhaimmalle erikoislääkärille, hoitotiimille ja tarvittaessa kirurgille. Turhan pompottelun ja jonottamisen voi katkaista vain onnistuneilla ja kokonaisvaltaisilla hoitotuloksilla. Teemme töitä joka päivä sen eteen, jotta jokainen meistä voi elää täyttä elämää.

Loppujen lopuksi muutos lähtee aina ihmisestä itsestään. Kipu ja kärsimys ovat asioita, joilta pyrimme viimeiseen asti suojelemaan rakkaimpiamme, mutta harvoin itseämme. Siksi tarvitsemme lisää tervettä itserakkautta elämäämme. Jotta ihminen voi pitää huolen muista, hänen täytyy pitää aluksi huolta itsestään. Kukaan ei saa kärsiä turhaan.

Tutustu palveluihimme »

Asiakasneuvonta: 09 417 00100

Tietoa terveydestä

Janita sai hymynsä takaisin

Mopo-onnettomuudessa loukkaantuneen Janita Brunilan puhe helpottui ja kivut lakkasivat, kun Helsinki Hospitalin huippukirurgi Jyrki Törnwall suunnitteli ja toteutti leukanivelen leikkauksen ulkomaisten kollegoidensa avulla. Harvinainen leikkaus oli ainutlaatuinen myös kirurgille.

Lue lisää

Haemme ylilääkäriä Helsinki Hospital Oy:lle

Olemme koonneet yhteen alansa parhaat kirurgit, erikoislääkärit ja moniammatilliset hoitotiimit. Nyt etsimme ylilääkäriä, joka pääsee kehittämään kanssamme Helsinki Hospitalin sairaalaa ja lääkärikeskusta. Helsinki Hospital Oy

Lue lisää