​Asiakaspalvelu 09 417 00100

Varaa aika
Artikkeli

Artikkeli

 

 

Helsinki Hospitalin asiantuntijat malleina Kello viiden teellä

1.6.2018 14.20

Helsinki Hospitalin asiantuntijat pyörähtelivät malleina, kun työvaateyritys Medanta esitteli uutta mallistoaan Syöpäsäätiön juhlatoimikunnan Kello viiden tee -hyväntekeväisyystapahtumassa. Catwalkilla nähtiin muun muassa Kissanainen ja Batman. 

Helsinki Hospitalin työ- ja potilasvaatteet ovat suomalaisen Medantan käsialaa. Lisäksi vaativaan kirurgiaan erikoistunut sairaala on tiiviisti mukana Syöpäsäätiön juhlatoimikunnan toiminnassa. Niinpä olikin luontevaa, että kun Medanta esitteli uusia mallistojaan Syöpäsäätiön juhlatoimikunnan Kello viiden tee -hyväntekeväisyystapahtumassa Helsingissä, malleina olivat Helsinki Hospitalin henkilökunta. 

Vaatteita tilaisuuteen lipun ostaneille esittelivät neurokirurgit Jari Siironen ja Juha Pohjola, anestesialääkäri Sari Hannukainen, sairaanhoitaja Anne Karisto, sairaalan siisteydestä huolen pitävä Wellington Dos Santos ja varatoimitusjohtaja Heli Vähäsilta. 

Batman-paidan ja -housut päälleen pukenut Dos Santos kehuu Medantan vaatteiden unelmankevyitä materiaaleja.

”Pahan voittava supersankari tuo potilaille voimia parantua.”

Lue koko juttu Medantan sivuilta

Helsinki Hospitalin varatoimitusjohtaja Heli Vähäsilta (vas.) sekä sairaalan siisteydestä huolen pitävä Wellington Dos Santos (oik.) olivat pukeutuneet Kissanaisen ja Batmanin asuihin. Vaatteet suunnitteli taiteilija Rauli Mård.

Yläkuva: Neurokirurgi Jari Siironen, sairaanhoitaja Anne Karisto, neurokirurgi Juha Pohjola ja anestesialääkäri Sari Hannukainen.

 
Pälvi Vento
Vatsaelin- ja yleiskirurgiLue lisää
Jari Siironen
NeurokirurgiLue lisää
Esa-Pekka Pälvimäki
NeurokirurgiLue lisää
Kia Pelto-Vasenius
FysiatriLue lisää
Sinikka Suominen
PlastiikkakirurgiLue lisää
Johan Marjamaa
NeurokirurgiLue lisää
Vesa Juutilainen
Plastiikkakirurgi, ortopediLue lisää
Jussi Antinheimo
NeurokirurgiLue lisää
Leena Kivipelto
NeurokirurgiLue lisää
Kirsi Isoherranen
Ihotautien erikoislääkäriLue lisää