​Asiakaspalvelu 09 417 00100

Varaa aika
Artikkeli

Artikkeli

 

 

Fysiatrian erikoislääkäri Kia Pelto-Vasenius ja fysioterapeutti Kati Hellstén auttavat kuntoutumaan selkäkivuista

27.8.2018 9.06

Selkävaivojen kokonaisvaltaiseen hoitoon erikoistunut Spine Center -selkäkeskuksemme palvelee entistä monipuolisemmin, sillä fysiatrian erikoislääkäri Kia Pelto-Vasenius ja fysioterapeutti Kati Hellstén ovat avanneet vastaanottonsa Helsinki Hospitalissa Bulevardilla. Ajan voit varata vaikka heti!

Fysiatrian erikoislääkäri Kia Pelto-Vasenius hoitaa muun muassa pitkittyneitä niska-, hartia-, raaja- ja selkäkipuja. Hän aloittaa vastaanottonsa Helsinki Hospitalissa 4. syyskuuta. 

Kia, milloin vastaanotollesi kannattaa tulla?

”Esimerkiksi silloin, jos pitkittyneet niska-, hartia-, raaja- ja selkäkivut vaivaavat. Kipu usein vähentää fyysistä aktiivisuutta ja lisää henkistä kuormittuneisuutta. Kipu voi myös häiritä unta, ja sen takia ihmisen voimavarat heikkenevät. Vastaanotollani kartoitan muun muassa potilaan toipumisen hidastumiseen liittyvät tekijät, teen potilaan kanssa yhdessä hoito- ja kuntoutussuunnitelman sekä arvoin niin lääkkeellisten kuin lääkkeettömienkin hoitojen tarpeen.”

Fysioterapeutti Kati Hellstén on tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapian sekä kivun ja kroonisen kivun hoidon asiantuntija. Hän on kouluttautunut myös lymfaterapeutiksi, akupunktiohoitajaksi sekä kraniosakraaliterapeutiksi. Hän aloittaa vastaanottonsa 5. syyskuuta.

Kati, millainen fysioterapeutti olet?

”Minulla on aito halu auttaa asiakkaitani, ja se onkin ohjannut omaa kehittymistäni fysioterapeuttina etsiessäni vastauksia eteeni tulleisiin haasteisiin. Tavoitteenani on hoitaa, ohjata ja opastaa asiakkaita niin, että heidän olonsa helpottuu ja että he saavat itsehoitokeinoja toimintakykynsä parantamiseksi.”

Varaa aika Kian tai Katin vastaanotolle tästä!

 
Pälvi Vento
Vatsaelin- ja yleiskirurgiLue lisää
Jari Siironen
NeurokirurgiLue lisää
Esa-Pekka Pälvimäki
NeurokirurgiLue lisää
Kia Pelto-Vasenius
FysiatriLue lisää
Sinikka Suominen
PlastiikkakirurgiLue lisää
Johan Marjamaa
NeurokirurgiLue lisää
Vesa Juutilainen
Plastiikkakirurgi, ortopediLue lisää
Jussi Antinheimo
NeurokirurgiLue lisää
Leena Kivipelto
NeurokirurgiLue lisää
Kirsi Isoherranen
Ihotautien erikoislääkäriLue lisää