​Asiakaspalvelu 09 417 00100

Varaa aika
Artikkeli

Artikkeli

 

 

Suomen ensimmäinen 15224-laatusertifikaatti Helsinki Hospitalille

10.12.2018 16.51

Labquality on myöntänyt 10. joulukuuta 2018 Helsinki Hospital Oy:lle Suomen ensimmäisen 15224-laatusertifikaatin. Sertifikaatti on osoitus siitä, että Helsinki Hospitalin toiminta täyttää edellä mainitun laatujärjestelmän vaatimukset. Kyseinen sertifikaatti tulee jatkossa olemaan yksi merkittävä vaihtoehto laadukkaan toiminnan osoittamiseen terveydenhuollossa.

Viralliselta nimeltä SFS-EN 15224:2016 -laatustandardi on kehitetty nimenomaan terveydenhuollon organisaatioiden toiminnan arvioimiseen. Se sisältää myös kaikki ISO 9001 -johtamisjärjestelmän elementit.

”Terveydenhuollon johtamisjärjestelmä toimii koko yhtiön toiminnanohjausjärjestelmänä, ja sen avulla kehitämme toimintojamme ja saamme toiminnan jatkuvan parantamisen näkyväksi. Haluamme korostaa laatujärjestelmän tarkan riskienhallinnan kautta asiakas- ja potilasturvallisuutta,” sanoo Helsinki Hospitalin toimitusjohtaja Meeri Muikku.

”Asetimme vuosi sitten tavoitteeksi saada toiminnallemme laatusertifikaatin,” Muikku sanoo ja jatkaa: ”Se on virallinen tunnustus tekemästämme työstä. Laatu ja sen kehittäminen on nivottu osaksi Helsinki Hospitalin strategiaa ja kilpailukykyä.”

Helsinki Hospitalin koko henkilöstö on ollut mukana sertifiointiprosessissa. ”Tämä on kyllä koko henkilöstön yhteistyöllä ja yhdessä saavutettu upea asia, joka näkyy arjessamme monin tavoin,” toteaa Helsinki Hospitalin palvelupäällikkö Maarit Koivula.

Labqualityn toimitusjohtaja Mia Lindström onnittelee Helsinki Hospitalia saavutuksesta. Hän toteaa, että Helsinki Hospital saavutti sertifikaatin ennätysajassa.

”Helsinki Hospital on kehitysorientoitunut organisaatio, joka halusi heti hyödyntää uuden laatujohtamistyökalun mahdollisuuksia ja tulokset ovat jo nyt erinomaisia,” Lindström sanoo.

Kuva: Samuli Knuutila

 
Pälvi Vento
Vatsaelin- ja yleiskirurgiLue lisää
Jari Siironen
NeurokirurgiLue lisää
Esa-Pekka Pälvimäki
NeurokirurgiLue lisää
Kia Pelto-Vasenius
FysiatriLue lisää
Sinikka Suominen
PlastiikkakirurgiLue lisää
Johan Marjamaa
NeurokirurgiLue lisää
Vesa Juutilainen
Plastiikkakirurgi, ortopediLue lisää
Jussi Antinheimo
NeurokirurgiLue lisää
Leena Kivipelto
NeurokirurgiLue lisää
Kirsi Isoherranen
Ihotautien erikoislääkäriLue lisää