Valikko Sulje

Avainlippu sen kertoo: Helsinki Hospital on täysin kotimainen yritys

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Helsinki Hospitalille Avainlippu-tunnuksen. ”Kotimaisuus on yksi arvoistamme, ja haluamme osaamisellamme olla mukana kehittämässä suomalaista yhteiskuntaa”, toimitusjohtaja Meeri Muikku kertoo.

Suomalaisen Työn Liitto myöntämä Avainlippu-tunnus on komeillut Helsinki Hospitalin vastaanottotiskillä helmikuun alusta lähtien. Avainlippu voidaan myöntää Suomessa valmistetulle tuotteelle tai Suomessa tuotetulle palvelulle.

Saadakseen tunnuksen palveluyrityksillä on oltava merkittävä kotimainen omistusosuus ja Suomessa toimiva johto. Myös yrityksen pääkonttorin on sijaittava Suomessa.


Toimitusjohtaja Meeri Muikku kertoo, että kotimaisuus on yksi Helsinki Hospitalin arvoista luotettavuuden, korkealaatuisuuden ja inhimillisyyden ohella.

”Helsinki Hospital syntyi vuonna 2014 kokeneiden kirurgien yhteisestä unelmasta rakentaa uudenlainen lääkärikeskus ja sairaala, jonka kaikki toiminta lähtee potilaan tarpeista. Kun kyse on omasta tai omaisen terveydestä, myös hoitavan tahon taustat kiinnostavat. Avainlippu-tunnus on suomalaisten tuntema ja arvostama merkki kotimaisuudesta”, toimitusjohtaja Meeri Muikku kertoo.

Helsinki Hospital on sataprosenttisesti suomalaisomisteinen yritys, joka maksaa veronsa Suomeen. Kotimaisuutta painotetaan myös esimerkiksi teknologian ja materiaalien valinnoissa.

LUE MYÖS: Seitsemän syytä valita Helsinki Hospital

”Kotimaisuus on yksi arvoistamme luotettavuuden, korkealaatuisuuden ja inhimillisyyden ohella. Haluamme paitsi tarjota potilaillemme nopeaa ja yksilöllistä hoitoa myös olla mukana parantamassa yhteiskuntaamme osaamisellamme.”

Joulukuussa Helsinki Hospital sai ensimmäisenä Suomessa terveydenhuollon organisaatioiden toimintaa arvioivan 15224-laatusertifikaatin.

”Tavoitteemme on olla paras vaihtoehto niin potilaille kuin alan ammattilaisille. Siksi kehitämme toimintaamme jatkuvasti koko monialaisen tiimimme voimin ja asiakkaidemme toiveita kuunnellen.”

LUE MYÖS: Ylilääkäri Jyrki Törnwall: Huipputason kirurgiaa ja lääkärikeskuksen palveluja

Meillä pääset erikoislääkärin vastaanotolle ilman lähetettä. Kysy lisää tai varaa aika!

Hei! Mitä mieltä olet ajanvarauspalvelustamme?

Kehitämme alati palveluitamme ja olisi hienoa, jos kertoisit  jäitkö kaipaamaan jotain.