HELENE20-teokset ovat nyt Hagelstamin huutokaupassa – ostamalla taidetta tuet syöpätutkimusta

HELENE20-taidetukiprojektin kuuden nuoren taiteilijan teokset ovat nyt saatavilla Hagelstamin kuukausihuutokaupassa. Teosluettelo on nähtävillä heidän verkkosivuillaan ja teosten näyttö Tehtaankadulla on avoinna viikon verran ennen myyntiä. 

Huutokauppaan voit jättää tarjouksen haluamallasi tavalla heti luettelon julkaisusta alkaen, esimerkiksi tekemällä verkkosivuilla ennakkotarjouksen tai osallistumalla huutokauppaan paikan päällä tai striimauksen kautta. Teokset löytyvät luettelosta numeroilla 341-347.

HELENE20-taidetukiprojekti käynnistettiin viime keväänä. Sillä tuetaan koronan takia ahdinkoon joutuneita nuoria taiteilijoita mutta tehdään samalla myös hyvää: projektissa valmistuneiden teosten tuotto lahjoitetaan lyhentämättömänä Syöpäsäätiön juhlatoimikunnan kautta suomalaiseen syöpätutkimukseen.

Taidetukiprojektin kuusi nuorta taiteilijaa Elli MaanpääEmilio MäkipääJanne JääskeläinenAura Latva-SomppiMarika Schulze ja Alma Peltola ovat toteuttaneet teoksensa eri tekniikoin ja jokaisen taustalla vaikuttavia ajatuksia pääset katsomaan myös esittelyvideoilta verkkosivuiltamme.

“Taide ei aina ole vain koristetta seinällä. Tekemäni graffititeos sijaitsee Espoon Matinkylän alikulkutunnelissa. Juuri ennen kuin aloin maalata sitä, hyvä ystäväni menehtyi. Hänen muistonsa kunnioittaminen oli ainoa mahdollisuus. Halusin jatkaa työtäni myös erilliselle taululle, ja teokseni Lintu onkin osa teosta ja muistuttaa: taide tuo voimaa vaikeina hetkinä,” graffititaiteilija Emilio Mäkipää kertoo.

Tutustu taiteilijoihin ja teoksiin täällä. 
Osallistu huutokauppaan tästä

Hei! Mitä mieltä olet ajanvarauspalvelustamme?

Kehitämme alati palveluitamme ja olisi hienoa, jos kertoisit  jäitkö kaipaamaan jotain.