Helsinki Hospital on osa Terveystaloa 1.10. alkaen

Terveystalo ja Helsinki Hospital sopivat huhtikuun 2021 lopussa Helsinki Hospitalin yhdistymisestä Terveystaloon. Yhdistymisen myötä tarjoamme Terveystalon ja Helsinki Hospitalin potilaille entistä vaikuttavampia erikoissairaanhoidon hoitopolkuja ja potilaamme saavat käyttöönsä palkitut digitaaliset palvelut, joiden avulla parannamme hoidon saavutettavuutta ja asiakaskokemusta. 

Yhdistymisen teknisistä syistä johtuen Helsinki Hospital on suljettuna 30.9.-1.10. ja avaa ovensa jälleen 2.10. Lokakuun alusta alkaen Terveystalo Helsinki Hospital palvelee tuttujen asiantuntijoiden voimin Helsingin Bulevardilla. Toiminta laajenee myös Terveystalon Fokus Tuki- ja liikuntaelinten erikoisyksikköön, joka tarjoaa ortopedian ja traumatologian, fysiatrian, liikuntalääketieteen ja fysioterapian huippuosaajista koostuvan moniammatillisen tiimin tuen vammojen ja liikuntaelimistön ongelmiin.

Lokakuun aikana tutut Helsinki Hospitalin asiantuntijat löytyvät Terveystalon verkkosivuilta www.terveystalo.com. Siirrymme lokakuun alusta yhteiseen ajanvaraukseen, jolloin ajanvaraus tapahtuu Terveystalon verkkoajanvarauksesta tai Terveystalon asiakaspalvelusta numerossa 030 6000*. Ajanvarauksemme palvelee vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Aikaisemmin varatut vastaanottoajat ovat edelleen voimassa. Mikäli jo varattuihin aikoihin tulisi muutoksia, olemme henkilökohtaisesti yhteydessä ajan muuttamiseksi.

Helsinki Hospitalin potilasrekisteri siirtyy Terveystalolle – ei edellytä toimenpiteitä asiakkailtamme

Helsinki Hospitalin asiakkaiden henkilö- ja potilastiedot siirtyvät 1.10.2021 Terveystalolle osaksi Suomen Terveystalo Oy:n asiakas- ja potilasrekisteriä. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että rekisterinpitäjä vaihtuu Helsinki Hospital Oy:stä Suomen Terveystalo Oy:ksi. Henkilötietojen käyttötarkoitukset säilyvät ennallaan. Henkilö- ja potilastietojen siirto ei edellytä potilailtamme toimenpiteitä. Lisätietoja Terveystalon henkilöasiakkaiden henkilötietojen käsittelystä saat osoitteesta https://www.terveystalo.com/fi/Asiakkaana/Tietosuojaseloste/Henkiloasiakkaiden-tietosuojaseloste/.

1.10 alkaen kysymme Helsinki Hospitalin potilailta ensimmäisen asioinnin yhteydessä suostumusta potilastietojen näkymiseen. Kysymme siis suostumusta siihen, voiko häntä hoitava lääkäri tai muu asiakkaan hoitoon osallistuva terveydenhuollon ammattihenkilö nähdä kaikki asiakasta koskevat potilastiedot. Potilaalla on mahdollisuus olla antamatta näkyvyyttä, jolloin kukin hoitava terveydenhuollon ammattihenkilö näkee vain itse tekemänsä kirjaukset.

* 030 6000 puhelun hinta on lankaliittymästä 8,35 snt/puhelu + 3,20 snt/min, matkapuhelinliittymästä 8,35 snt/puhelu + 19,33 snt/min.

Hei! Mitä mieltä olet ajanvarauspalvelustamme?

Kehitämme alati palveluitamme ja olisi hienoa, jos kertoisit  jäitkö kaipaamaan jotain.